Werkwijze

December 31, 2012 by Admin

Nu u weet wie ik ben, zal ik iets vertellen over de manier waarop mijn service werkt.

 

Uitlaatservice

 

Zoals u misschien al weet, worden bij veel hondenuitlaatservices honden in groepen uitgelaten (6 à 7 honden per keer). Dit wordt gezien als een voordeel, echter is het in mijn optiek beter en werkt het voor mij prettiger om met één of maximaal drie honden te wandelen. In de uitlaatgebieden zijn altijd genoeg andere honden aanwezig om sociaal mee te zijn en mee te spelen, maar ik wil graag de volle aandacht hebben bij de honden die aan mij zijn toevertrouwd.

Als u in de buurt woont dan haal ik uw hond op. Echter woont u niet in de buurt maar heeft u toch iemand nodig die op uw hond past, dan kunt u altijd contact met me opnemen. Wellicht is het mogelijk om een uitzondering te maken.

Mijn favoriete uitlaatplekken zijn Sloterpark, Vondelpark, Erasmuspark, Rembrandtpark, De Oeverlanden and Sarphatipark. Ik heb altijd het één en ander bij me. Wilt u dat ik uw hond uitlaat met een tennisbal o.i.d dan kan daar uiteraard voor gezorgd worden.

 

Hondenoppas

 

Heeft u vakantieplannen of een belangrijke afspraak in het buitenland, of wilt u simpelweg het weekend zonder hond doorbrengen? Geen probleem, ik kan voor uw hond zorgen. Neem contact met me op en we vinden gezamenlijk een oplossing. Ik help u graag verder!

Posted in    Comments (0)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.